Liga 1

Miriuta revine in Liga 1

Liber de contract dupa ce a ratat intrarea cu Dinamo in playoff-ul editiei trecute de campionat, Vasile Miriuta revine la carma unei echipe din Liga 1 Betano.

"În urma analizei ultimelor rezultate ale echipei noastre şi considerând că e nevoie urgentă de un şoc la echipă, FC Hermannstadt se vede nevoită să anunţe despărţirea de antrenorul său, Alex Pelici, omul căruia îi datorăm multe dintre extraordinarele performanţe din ultimul an. Îţi mulţumim din suflet, Alex Pelici, pentru fiecare dintre momentele de aur puse în albumul tânărului nostru club, pentru traseul triumfal al promovării şi drumul spre finala Cupei", se arată într-un comunicat al clubului sibian.

"Am găsit o cale amiabilă de a renunţa la serviciile lui Alexandru Pelici, căruia îi mulţumim pentru tot ce a făcut pentru această echipă. Nu este un secret, noul antrenor al echipei va fi Vasile Miriuţă, după discuţiile pe care le-am purtat în ultimele zile va prelua echipa", a declarat Teodor Birt, presedintele lui Hermannstadt, pentru Telekom Sport.

Sibienii au inceput in forta sezonul, cu entuziasmul unei debutante in Liga 1 si dupa finala de Cupa Romaniei disputata cu doar cateva luni in urma.

Apoi au urmat infrangeri dupa infrangeri si Hermannstadt a ramas cu doar opt puncte dupa 11 etape, o situatie greu de digerat chiar si pentru rabdarea specific ardeleneasca.



Miriuta revine in Liga 1