Liga 1

Mircea Sandu il sustine pe Gica Popescu: "E omul potrivit"

Mircea Sandu, actualul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, a declarat ca sustine candidatura lui Gica Popescu pentru fotoliul de lider la Casa Fotbalului.

"Stiam despre candidatura lui Gica Popescu, nu a fost o surpriza pentru mine. Nu e o noutate pentru mine, eu am anuntat ca nu mai candidez. Gica Popescu anuntase ca e interesat in mai multe randuri si azi a facut declaratia oficiala. E foarte bine ca are alaturi de el fosti colegi de echipa, oameni deja cu experienta in administratie si in activitatea tehnica. Daca vor avea nevoie de mine, usa mea e deschisa, imi pot bate oricand la usa. E bine ca se bazeaza pe sustinerea mea, stiu unde ma gasesc, in cladirea de vizavi. Important e ca Gica Popescu si-a facut deja un proiect de echipa, ca se va apuca sa lucreze deja la strategii. E un om indicat sa conduca federatia, si cu echipa pe care si-o face. Asta presupune un complex de activitati, nu numai fotbalul", a declarat Sandu pentru MEDIAFAX.

Mircea Sandu nu exclude si alte candidaturi pentru postul de presedinte la FRF: "Am vazut ca Andone e interesat, am mai vazut o propunere pentru Anghel Iordanescu din partea unui club. Cine stie, pana la 1 iunie 2014, cand va fi Adunarea Generala, la care vor fi si alegeri, mai sunt 10 luni. Pot aparea si alti candidati".

Gica Popescu si-a lansat, joi, oficial candidatura pentru postul de presedinte al FRF avand alaturi de el trei colegi din Generatia de Aur a fotbalului romanesc: Gica Hagi, Ilie Dumitrescu si Bogdan Stelea.



Mircea Sandu il sustine pe Gica Popescu: "E omul potrivit"