Liga 1

Mediasul n-a scos decat un punct la Bistrita

Gloria Bistrita a terminat la egalitate, scor 1-1, partida de pe teren propriu cu Gaz Metan Medias, un meci în care ambele echipe si-au împartit perioadele de dominare. Pentru gazde a deschis scorul Cornel Predescu, egalarea venind de la Dan Roman cu 10 minute înainte de final.

Gazarii au început în forta meciul de la Bistrita si puteau deschide scorul înca din primul minut de joc, la sutul lui Cristi Bud. Gloria a scapat însa datorita interventiei bune a noului sau portar, Emilian Dolha, care a mai avut câteva parade decisive în prima repriza.

Florin Dan, Akaky sau Vasilache au mai semnat ocazii de gol pentru oaspeti în urmatoarele minute, dar bistritenii nu doar ca au rezistat, dar chiar au reusit sa echilibreze jocul spre finalul primei reprize, pentru a o începe cu acceleratia la podea pe cea de-a doua.

Iar golul  nu a întârziat sa apara, Cornel Predescu deschizând scorul în minutul 51, în urma unei faze superbe în banda dreapta ce a purtat semnatura lui Curtuius, cel care a fost responsabil si cu pasa decisiva.

Mediasul a dat replica imediat, la o faza personala a lui Florin Dan. Acesta a patruns superb printre adversari în careul Bistritei, dar sutul lui nu a fost cadrat si mingea s-a dus peste. Gloria putea da si ea lovitura decisiva în minutul 69, când sutul lui Paul Anton din afara careului a lovit transversala.

Si cum în fotbal ocaziile de cele mai multe ori se razbuna, în minutul 80 Mediasul a restabilit egalitatea într-o faza care a facut sah-mat apararea gazdelor. Ciprian Petre a trimis superb de pe dreapta în gura portii, de unde Dan Roman a îndeplinit o simpla formalitate.



Mediasul n-a scos decat un punct la Bistrita