Liga 1

Mare surpriza la ultimul meci al anului in Liga 1

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

Hermannstadt a produs surpriza, marti seara, in ultima partida a etapei a 21-a. Sibienii au plecat cu toate punctele din Gruia dupa un gol marcat in prelungiri.

Florin Bejan a marcat cu capul din sase metri dupa o lovitura de la coltul terenului, in minutul 90+4.

Un gol marcat de Hermannstadt in superioritate numerica la cateva zeci de secunde dupa ce Kolinger fusese eliminat din tabara gazdelor pentru cumul de cartonase galbene.

Este prima victorie pe care Hermannstadt o obtine in istoria confruntarilor cu CFR Cluj. Pana acum fusesera cinci victorii pentru clujeni si doua remize.

CFR Cluj nu mai pierduse pe teren popriu din 28 august, de la 1-3 cu Farul. De atunci au urmat sase victorii la rand pentru formatia pregatita de Dan Petrescu.

Cu aceasta victorie Hermannstadt incheie anul pe loc de playoff in clasament, in timp ce echipa lui Petrescu ramane pe doi ratand sansa egalarii liderului Farul.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Scuffet – Manea (Braun 88), Kolinger, Yuri, Camora – Deac (Yeboah 81), Boateng, Cvek (Mistrati 88), Bîrligea - Malele, Janga (Roger 46). Antrenor: Dan Petrescu.

Hermannstadt: Letica - Butean, Bejan, Antoche, Opruţ - Biceanu (Răuţă 78), Mino, Oroian (D. Iancu 59) – Medina (I. Petrescu 59), Paraschiv, Balaure (Babic 83). Antrenor: Marius Măldăraşanu.

Cartonaşe galbene: Kolinger 43, Camora 90+3 / Letica 79.

Cartonaş roşu: Kolinger (CFR Cluj) 90+5.

Arbitru: Andrei Chivulete.



Mare surpriza la ultimul meci al anului in Liga 1