Liga 1

Lupescu si-a depus candidatura pentru FRF

Fostul international Ionut Lupescu a anuntat ca va candida la alegerile programate in acest an pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal.

"Sunteţi mulţi care mi-aţi solicitat de-a lungul ultimului ani să îmi pun experienţa, cunoştinţele şi pasiunea în serviciul fotbalului din ţara mea. V-am auzit, am înţeles, am cântărit şi am luat decizia conformă cu dorinţele voastre, să îmi depun candidatura la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal", a scris Lupescu pe contul sau de Twitter.

"Am luat decizia să candidez după nenumăratele discuţii avute cu oamenii din fotbalul românesc, despre situaţia din fotbalul românesc. A fost o decizie greu de luat, dar am luat-o cu inima, nu cu capul. Va fi o provocare mare", a declarat Lupescu la Digi Sport.

"Mi-am încheiat socotelile, cred că am o datorie pentru fotbalul românesc. Vreau să dau înapoi şi să ajut, să facem ceva pentru redresarea lui, dacă vrem să ne apropiem de ce se face în vest", a adaugat fostul international.

Acesta a mai spus ca a luat deja legatura cu fostii lui colegi din echipa nationala, Gheorghe Hagi si Gheorghe Popescu.

"Am vorbit şi cu Hagi şi cu Popescu, lucrul cel mai important este să mă susţină membrii Adunării Generale. Eu nu am treabă cu oamenii din federaţie, ci cu membrii votanţi, restul contează mai puţin", a mai spus Lupescu.



Lupescu si-a depus candidatura pentru FRF