Liga 1

Propunere ca Liga 1 sa-si dispute meciurile in Antalya!

Intr-o videoconferinta organizata miercuri intre LPF si reprezentantii celor 14 cluburi din Liga 1 s-a propus ca actualul sezon sa fie finalizat in Antalya, un loc traditional pentru echipele romanesti in pauza competitionala de iarna.

S-a discutat despre planul de pregătire a reluării sezonului, care nevoie de 11 date de calendar pentru a fi încheiat (opt pentru play-off și trei de Cupa României) cu propunerea ca, eventual, finalul competiției să se joace în Antalya (Turcia), idee care a aparținut reprezentantului FRF, Gabriel Bodescu, anunta LPF.ro

Urmează ca această propunere să fie analizată din punct de vedere juridic fiind nevoie în acest sens atât de acceptul FIFA, cât și de cel al UEFA. Pe această temă, Liga Profesionistă a solicitat FRF deschiderea unui dialog cu cele două foruri pentru a vedea dacă acest lucru este posibil. Evident, prima opțiune a LPF este aceea de a încerca să încheie sezonul în România, varianta Antalya rămânând un plan de avarie.

S-a reiterat ideea ca toate eforturile să se facă totuși pentru ca sezonul să se reia la începutul lunii iunie, precedat fiind de cel puțin trei săptămâni de antrenamente, imediat ce stare de urgență din țara noastră va fi ridicată.



Propunere ca Liga 1 sa-si dispute meciurile in Antalya!