Liga 1

Jucatorul Mihai Leca povesteste aventura prin care a trecut la plecarea din Ucraina: “Ca in filmele cu sfarsitul lumii”

Sursă foto: twitter.com/

Fotbalistul roman legitimat la echipa locala din Lvov a ajuns in cele din urma inapoi in Romania, dupa un traseu cu peripetii spre granita cu Polonia.

“La 3 am ajuns acasa. Am plecat spre vama, spre Polonia, au fost doua accidente, ne-am dat jos din masina, am luat-o pe jos 8-10 kilometri.

“Lumea era speriata, cu bagaje, copii, m-am simtit ca in filme cu sfarsitul lumii. Erau 3000-4000 de persoane, femei cu copii, batrani, nu am mai vazut asa ceva...

“Cand am ajuns acolo, am vazut iadul, cum plangeau copiii, oamenii. Am stat in vama 14 ore. Am avut doua ore in care avansam doi pasi, eram fericit cand inaintam un pas, aplaudam cand se deschidea poarte pentru pasapoarte si mai intrau cinci persoane.

“Parintii isi impingeau copiii sa intre primii. Am stat numai in picioare, dupa 6 ore ma gandeam sa ma intorc inapoi, dar vazand cum stateau copiii, am zis ca trebuie sa merg pana la capat”, a povestit Mihai Leca la Digisport.

Legitimat la FC Lvov din octombrie 2021, Mihai Leca spune ca nu stie daca se mai intoarce in Ucraina.

Fundasul care a mai trecut pe la FC Arges inainte de transferul in Ucraina a bifat noua meciuri pentru Lvov, dintre care opt in campionat.



Jucatorul Mihai Leca povesteste aventura prin care a trecut la plecarea din Ucraina: “Ca in filmele cu sfarsitul lumii”