Liga 1

Infrangere care ingroapa Otelul

CSU Craiova a ajuns la al 18-lea meci fara infrangere sub comanda lui Sorin Cirtu si Emil Sandoi, sambata, dupa victoria la limita, scor 1-0, inregistrata in deplasarea de la Galati. Fosta campioana a Romaniei ramane astfel doar cu sanse teoretice de salvare, cu 10 etape ramase de disputat din aceasta editie a Ligii 1. Bawab a inscris singurul gol al intalnirii, la primul si singurul sut pe poarta al oltenilor.

Prudenta a fost cuvantul de ordine in randul ambelor formatii, care au avut doua incercari de la distanta in prima jumatate a reprizei. Florin Cernat (14) nu a prins poarta lui Balgradean cu o executie din alergare, in timp ce Vatajelu a trimis mult peste transversala din lovitura libera.

Prima ocazie cu adevarat periculoasa a purtat semnatura fostului jucator al Brasovului, Alexandru Mateiu (24), care a reluat putin peste bara o minge primita de pe stanga de la argentinianul Pablo Brandan.

Florin Cernat putea aduce desprinderea, in minutul 53, pe fondul unei mari erori in defensiva Craiovei. Experimentatul mijlocas al Otelului, insa, a finalizat in forta pe directia lui Balgradean dintr-o pozitie foarte buna.

Introdus de putin timp pe teren, Andrei Herghelegiu a recuperat bine o minge in jumatatea adversa, initiind faza din care CSU a deschis scorul in minutul 57. Baluta l-a angajat pe Bawab in interiorul careului, unde iordanianul a finalizat cu mult sange rece.

Herghelegiu putea produce desprinderea, cu un sfert de ora inainte de final. Atacantul lui CSU a ratat lamentabil, scorul ramanand cel stabilit de Bawab chiar si dupa sutul frumos al lui Hamroun, din minutul 82.

Otelul: Hotoboc – Solomou, Miron, Cucu, Murgoci (L. Iorga 61) – Helder Tavares, Milea (Popa 70), Dica (Yulu Matondo 46) – Hamroun, Cernat, Popescu

Rezerve: Ma-Kalambay, Miselaricu, Iorga, Popa, Gradinaru, Yulu Matondo. Antrenor: Florin Marin

CS U Craiova: Balgradean – Achim, Frasinescu, Acka, Vatajelu – Baluta (A. Dumitras 87), Mateiu, Brandan, Tirnacop (M. Briceag 74) – Bawab, Nuno Rocha (A. Herghelegiu 57)

Rezerve: Straton, Briceag, Dumitras, Izvoranu, Ivan, Carstea, Herghelegiu
Antrenori: Sorin Cartu, Emil Sandoi

Arbitru: Marius Avram (Bucuresti)

Cartonase galbene: Hamroun 11, Solomou 23, Cucu 63, Hotoboc 66, Popa 79/ Mateiu 56, Bawab 59, Tarnacop 64

Cartonase rosii: -

Stadion: Otelul (Galati)



Infrangere care ingroapa Otelul