Liga 1

Impozitul este vinovat pentru starea fotbalului romanesc

In acest an mai mult ca niciodata cluburile de fotbal acuza problemele financiare si faptul ca de abia se mentin pe linia de plutire. Toata lumea cauta solutii de salvare sau vinovati.

Daca unii apeleaza la solutia vanzarii jucatorilor cu salarii mari si merg pe ideea supravietuirii cu jucatori ieftini, altii iau masuri chiar mai radicale si apeleaza la procedura insolventei. Rapid a intrat deja in insolventa, Gloria Bistrita intentioneaza acelasi lucru, iar Universitatea Cluj nu renunta la aceasta idee desi tribunalul nu i-a dat castig de cauza.

Altii cauta insa viinovati. Mircea Lucescu crede ca impozitul este de vina pentru starea precara a fotbalului romanesc si face comparatie cu alte tari. Fotbalul necesita investitii serioase, iar guvernantii trebuie sa se implice si sa faca ceva pentru oamenii care investesc in fotbal. Impozitul in Turcia e de 10%, in Ucraina e de 13%, iar in Romania de 45%! Este anormal! In ritmul acesta, fotbalul romanesc va disparea", a spus antrenorul la plecarea din Romania.



Impozitul este vinovat pentru starea fotbalului romanesc