Liga 1

Hotoboc a aparat tot in U Cluj-Otelul 0-0

Universitatea Cluj a remizat pe teren propriu cu Otelul, scor 0-0, intr-un joc in care cele mai mari ocazii le-au apartinut gazdelor, galatenii indeplinindu-si obiectivul trasat in aceasta deplasare - obtinerea unui punct - multumita paradelor exceptionale ale veteranului Dumitru Hotoboc. Mai mult decat atat, Emil Jula putea da lovitura de gratie in partea secunda. Meciul s-a incheiat cu o decizie dubioasa a centralului Andrei Chivulete si cu fanii sepcilor rosii solicitandu-i demisia antrenorului George Ogararu.

Vasilica Cristocea a oferit primul moment fierbinte la poarta experimentatului Dumitru Hotoboc, in minutul 11, cand a fortat coltul scurt cu o executie puternica din lovitura libera. Gazonul imbibat cu apa i-a creat ceva probleme goalkeeperul oaspetilor, insa insuficient pentru a asista la deschiderea scorului.

Hotoboc s-a remarcat in mod pozitiv si la urmatoarele actiuni de atac ale "sepcilor rosii", cand a iesit bine la intampinare la camerunezul Mengolo (17), demarcat in marginea careului mic, si a salvat incredibil la executia din zona punctului de la 11 metri a lui Gravenberch (18).

Tabela stadionului de pe Cluj Arena a ramas nemodificata si dupa reluarea jocului, cand Hotoboc s-a aruncat la sacrificiu si a respins in-extremis sutul din centrul careului al lui Mengolo, angajat ideal de Gravenberch de pe partea dreapta.

La mijlocul reprizei, Hotoboc a anulat cu un reflex senzational lovitura de cap din apropiere a capitanului Valentin Lemnaru.

Otelul a iesit de la cutie, in minutul 68, la capatul unei patrunderi periculoase in careu a lui Helder. Emil Jula a venit lansat din spate si a zguduit bara transversala.

Spre final, Dan Popescu a fost ingalbenit de Andrei Chivulete dupa un fault comis asupra lui Ceppelini. Ar fi trebuit sa fie al doilea avertisment pentru jucatorul Otelului, dupa cel incasat in minutul 74. Aparatorul lateral al Otelului a ramas insa pe teren, spre nedumerirea comentatorilor Look TV.

Update: Avertismentul incasat in minutul 74 i-a apartinut lui Miselaricu. Greseala de incepatori pentru Look TV, care nu se afla la primul moment de acest gen.

"U" Cluj: Panagopoulos - Jovanovic, Skvorc, Ninu, Musat - Cristocea (D. Bucsa 82), Raul Costin - Lemnaru, Stojanovic (Ceppelini 74), Mengolo (Morar 85) - Gravenberch

Rezerve: Niculescu, Neag, Morar, Kovacs, Ceppelini, Bucsa, Bambara

Otelul: Hotoboc - Milea, Leca, Miselaricu, Dan Popescu - Helder, Karlik (Cucu 46) - Gradinaru, Cernat (A. Miron 63), Popa (E. Jula 34) - Cristea

Rezerve: Abraham, Miron, Cucu, Mauricio, Tudorie, Silviu Ilie, Jula

Arbitru: Andrei Chivulete (Bucuresti)

Cartonase galbene: Stojanovic 20, Gravenberch 48, Costin 83/ Karlik 41, Cristea 73, Miselaricu 74, Hotoboc 86, D. Popescu 90

Cartonase rosii: -

Stadion: Cluj Arena

Spectatori: 1000



Hotoboc a aparat tot in U Cluj-Otelul 0-0