Hermannstadt

Normalitate la Hermannstadt. Jucatorii au ajuns cu salariile la zi

Problemele financiare ale clubului Hermannstadt sunt de acum istorie.

Conducerea sibienilor a anuntat, miercuri, ca au fost achitate la zi restantele salariale ale jucatorilor si staff-ului tehnic.

"Hermannstadt va aduce la cunostinta ca in cursul zilei de azi au fost achitate toate restantele salariale catre fotbalistii si staff-ul din familia FCH! Cu alte cuvinte, din acest punct de vedere toate platile sunt acum la zi, cum se spune in fotbalul romanesc”, se arata intr-un comunicat al clubului.

“Acest lucru a fost posibil datorita unor eforturi considerabile venite din partea celor care au sustinut echipa pana in prezent. Vom reveni cu imagini de la ultimul antrenament programat inainte de meciul din etapa a 8-a cu Universitatea Craiova”, se mai arata in comunicatul sibienilor.

Hermannstadt a inceput sezonul excelent din punct de vedere fotbalistic, fiind una dintre cele doar doua echipe care n-au cunoscut infrangerea in primele sapte etape.

Cu toate acestea, echipa sibiana s-a confruntat cu mari probleme financiare, jucatorii incepand sezonul fara sa fi incasat macar prima de promovare in prima liga.

Din cauza problemelor financiare presedintele Dani Coman a demisionat imediat dupa startul noului sezon.



Normalitate la Hermannstadt. Jucatorii au ajuns cu salariile la zi