Liga 1
Hermannstadt
1
1
Incheiat
FC Arges

Asa am trait: Hermannstadt – FC Arges

Etapa a 24-a a continuat, sambata, cu meciul Hermannstadt – FC Arges, meci transmis live text in aceasta pagina incepand cu ora 14:30.

16:29 Final de partida. 1-1 intre Hermannstadt si FC Arges, echipe care raman in subsolul clasamentului.

OCAZIE (min.90) - FC Arges aproape de gol prin Tircoveanu. Mingea e deviata in corner.

OCAZIE (min.84) - Contraatac al celor de la FC Arges finalizat de Calcan cu sut din afara careului. Mingea se duce peste poarta.

(min.79) - Meciul este oprit pentru a fi indepartata zapada de pe liniile terenului.

OCAZIE (min.74) - Tofan da pe langa minge, Paraschiv profita si intra in careu, intoarce un adversar si trage spre coltul lung. Doar corner pentru Hermannstadt.

(min.70) - Portarul oaspetilor trage de timp si e avertizat de arbitru. Micle are deja un galben de la faza penalty-ului din prima repriza.

(min.65) - Biceanu trage pe centrul portii si Micle are o interventie sigura. Vizibilitate tot mai redusa din cauza ninsorii puternice.

15:38 Incepe repriza secunda in conditii de iarna autentica. Ninge in continuare. Gazonul se prezinta in conditii mai mult decat ideale pentru aceasta luna din calendar. Vorbim totusi de un stadion inaugurat in urma cu doua luni.

15:21 Pauza la Sibiu. 1-1 dupa primele 45 de minute.

GOL Hermannstadt (min.45+2) - Paraschiv aduce egalarea pentru sibieni din penalty.

PENALTY (min.45) - Dupa ce a vazut reluarile oficiale, arbitrul decide lovitura de la 11 metri pentru Hermannstadt si galben acordat portarului Micle.

(min.44) - Intrare dura a lui Micle asupra lui Barbut. Portarul a degajat mingea, dar i-a prins si piciorul jucatorului sibian. Faza e analizata de VAR fiind suspecta de penalty. Intre timp a inceput sa ninga destul de puternic la Sibiu.

OCAZIE (min.41) - Portarul oaspetilor Micle iese tarziu din poarta si e la un pas sa provoace un penalty in duel cu Paraschiv.

OCAZIE (min.24) - Centrare din dreapta si Paraschiv reia cu capul peste poarta. Tofan l-a incomodat suficient cat sa nu puna mingea pe poarta.

GOL FC Arges (min.17) - Garita face sah mat apararea sibiana si deschide scorul cu un sut la coltul lung. O faza de toata frumusetea, cu trei adversari depasiti in dribling.

14:31 A inceput meciul meciul de la Sibiu.

Echipele de start

HERMANNSTADT: 25 Letica - 18 Medina, 70 Ene, 5 Bejan, 17 Butean - 7 Petrescu, 14 Mino, 29 Biceanu - 20 Barbut, 30 Paraschiv, 93 Popescu.

FC ARGES: 33 Micle - 2 Tofan, 95 Zebic, 23 Constantin, 22 Rizzi - 4 Meza Colli, 6 Njike - 70 Jakolis, 44 Bassong, 24 Bertrand - 14 Garita.


Avancronica partidei

Cele doua echipe s-au mai intalnit de patru ori in principala competitie interna, de trei ori s-au impus sibienii, iar o partida s-a terminat la egalitate.

Cea mai recenta disputa directa din Superliga Romaniei a avut loc pe 5 septembrie 2022, FC Arges - FC Hermannstadt 0-1, gol inscris de Daniel Paraschiv.

Hermannstadt are cinci victorii, cinci infrangeri si o remiza pe teren propriu in actuala editie de campionat.

O singura victorie a obtinut FC Arges in cele opt deplasari de pana acum, in sezonul actual, 1-0 la Arad cu UTA pe 30 octombrie. In rest, trei remize si patru infrangeri pentru violeti.



Asa am trait: Hermannstadt – FC Arges