Liga 1

Hagi: ”Crestem meci de meci si invatam din fiecare partida”

Gheorghe Hagi a declarat, luni seara, ca jucatorii de la Viitorul Constanta învata din fiecare partida si regreta faptul ca au pierdut partida cu Gaz Metan Medias, scor 0-1, în etapa a V-a a Ligii I.

"La un moment dat am avut meciul în mâna, am început bine, am avut ocazii chiar si când eram în inferioritate numerica, însa ei au avut un sut si au marcat, pâna la urma asta este fotbalul. Îmi pare rau pentru jucatorii mei care s-au sacrificat, au alergat, dar din pacate au pierdut. Erau si ei dezamagiti, însa mergem înainte, crestem meci de meci si învatam din fiecare partida", a declarat Hagi.

Antrenorul Cristian Pustai a afirmat ca ca echipa sa a jucat destul de prost: "Am jucat destul de prost atsazi, daca am fi fructificat ocaziile altfel ar fi stat jocul, speram ca noi sa fim echipa mai matura, mai experimentata fata de cei de la Viitorul, dar abia când am avut acea superioptate am reusit sa fructificam pe tabela. Sunt bucuros ca am câstigat trei puncte, dar jocul a avut de suferit. Le doresc celor de la Viitorul sa joace si la anul în Liga I, oricum ceea ce face Gica e de felicitat", a spus Pustai.

Formatia Gaz Metan Medias a învins, luni, la Galati, cu scorul de 1-0, echipa Viitorul Constanta, într-un meci contând pentru etapa a V-a a Ligii I, în care constantenii au jucat în noua din minutul 67. Unicul gol al meciului a fost marcat de Astafei în minutul 88.

 



Hagi: ”Crestem meci de meci si invatam din fiecare partida”