Liga 1

Grigoras explica situatia critica de la Pandurii: Nu stiu daca la meciul urmator baietii se mai prezinta

Petre Grigoras, antrenorul echipei Pandurii, a vorbit dupa meciul cu Universitatea Craiova despre situatia critica prin care trece clubul din Targu Jiu. Acesta spune ca este o situatie disperata si nu stie daca jucatorii se vor mai prezenta pe teren la meciul urmator.

“Un derby al Olteniei care cred ca s-a ridica la un nivel destul de bun. Doua stari total diferite ale echipelor, una pe val cu drepturile la zi. Noi, bineinteles, venim dupa o saptamana agitata, jucatorii nu s-au antrenat. Azi am intrat cu intarziere pe teren, dar jucatorii au intrat pe teren sa joace fotbal. Totul s-a decis in ultimul minut. In tur am castigat noi in ultimul minut, acum s-a intors norocul”, a spus Grigoras dupa meci.
 
“Jucatorii s-au simtit mintiti, nu s-au antrenat si au vrut sa nu se prezinte. Am reusit sa-i conving sa respecte competitia. Din punct de vedere profesional n-am ce sa le reprosez. Saptamana viitoare va fi decisiva, am inteles ca va o intalnire cu administratorii si vom vedea care e parerea lor. In conditiile actuale nu se mai poate si nu stiu ce ar putea sa se intample pentru meciul cu Astra. Nu stiu daca baietii se vor mai prezenta. Parcalabu, Trifu si copiii astia de 18 ani cred ca vor ramane. E o rusine sa ajungi sa fii platit cu 1000 de euro, echipa care ai jucat in cupele europene. Jucatorii nu vor accepta o astfel de renegociere”, a adaugat Grigoras.



Grigoras explica situatia critica de la Pandurii: Nu stiu daca la meciul urmator baietii se mai prezinta