Liga 1

Gigi Becali a mirosit un blat la Otelul-CFR

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, ca la partida Otelul Galati - CFR Cluj, scor 1-2, din etapa a IV-a a Ligii I, i s-a parut dubios modul în care campioana s-a impus pe terenul advesrarilor, desi a evoluat mai bine de o repriza în inferioritate numerica.

 "Cu Galati va fi un meci relevant, pentru ca e echipa puternica. Galati a avut ghinion si obligatii pe care le au probabil toata viata. Ce naiba, sa pierzi asa cu un om în plus cu CFR? Eu mi-am spus parerea, nu trebuie sa se supere nimeni pe mine. 11 metri facut la misto, Ronny da gol dintre cinci, Râpa nu vrea sa centreze, Dorinel baga un pusti pe stânga, apoi pe Neagu care nu mai jucase de sase luni. Zic si eu asa. Mi s-a parut dubios. Sa ma ierte CFR si Otelul. Eu nu spun ca a fost blat, ci mi s-a parut dubios, dar Otelul e echipa puternica. Spun ce gândesc ca om de fotbal, sa ma ierte ca îmi spun parerea", a spus Becali.

Formatia CFR Cluj a învins, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Otelul Galati, într-un meci din etapa a IV-a a Ligii I, în care a jucat în inferioritate numerica din minutul 23. Golurile învingatorilor au fost marcate de G. Muresan '7 (penalti) si Ronny '53. Pentru Otelul a înscris Inkango, în minutul 38.

Gigi Becali a afirmat ca la Dinamo sunt probleme financiare mari, iar gruparii "alb-rosii" îi va fi greu din punct de vedere financiar fara Cristian Borcea. "O sa fie foarte greu fara finul Borcea. O sa vedeti ce se va întâmpla cu Dinamo peste patru-cinci luni. Koulibaly, Boubakar au venit si ei cu familiile, cu copiii si au nevoie de bani de chirie, dar ei nici de asta nu au, au nevoie de bani pentru mâncare. A venit Negoita si poate le da el, poate face o cheta pe la pocaiti ca sa ajute", a adaugat Becali.

Gigi Becali a precizat ca are un proces cu noul actionar dinamovist Ionut Negoita, care îi cere daune morale de doua milioane de euro. "El îmi cere doua milioane la proces. Daca el a avut vreodata doua milioane, îi dau si eu. A zis ca l-am jignit ca am spus nu stiu ce de nevasta-sa. Îmi cere doua milioane, pentru ca am multi bani si d'aia cere, nu ca prejudiciul adus e de doua milioane. El zice ca are multi bani? Sa aduca! Pai el sta în casa ma-sii, nici n-are casa lui. Pai, de unde are el multi bani? Sa aduca un act ca a avut doua milioane în viata lui, dar el nu a avut în viata lui doua milioane. Cum are el multi bani? Gata cu rautatile cu Savulescu si cu Negoita, ca vine Dracul si îmi da", a explicat Becali.

Întrebat cum i s-a parut evolutia echipei Dinamo în partida cu Metalist Harkov, din play-off-ul Ligii Europa, Becali a raspuns: "Dinamo arata bine în tribuna, cu câte un actionar, câte o gagica frumoasa, bodyguarzi, trebuie sa-si lase coada ca sa arate mai bine. Nu e frumos sa comentez despre Dinamo, am facut doar o gluma".

Becali a mai declarat ca a fost impresionat de povestea unui tânar din comuna buzoiana Breaza, care dupa ce a ramas fara parinti are grija de bunica sa de peste 80 de ani, finantatorul stelist mentionând ca îi va construi acestuia o casa. "Acum daca Împaratul Hristos îmi da sapte-opt milioane, ma duc sa fac si eu o casa unui copil, care am vazut ca nu are familie, ci doar o bunica de 80 de ani pe care o îngrijeste. În doua saptamâni îl mut în casa noua. Acum plec la Buzau sa fac lucrurile astea. Si-a pierdut parintii, sta într-o casa de chirpici. Am trimis toate fortele acolo, unelte, masini, 20 de oameni, ma duc si eu acolo sa dau la sapa, sa sfinteasca un preot si în zece zile sa fie gata casa", a conchis Becali.



Gigi Becali a mirosit un blat la Otelul-CFR