Liga 1

Gica Popescu, prima reactie de la condamnare

Gica Popescu a vorbit despre decizia Curtii de Apel Bucuresti, care l-a condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul Transferurilor.

"Acest proces mi-a facut foarte mult rau, dar sper sa se termine cu bine. Nimeni nu stie ce s-a întâmplat exact. Nutrim speranta ca lucrurile se vor îndrepta la recurs. Este greu de acceptat o astfel de decizie atunci când te stii nevinovat. Este foarte greu de sters cu buretele tot ce s-a întâmplat în anii de când a început procesul, dar asta este, respectam decizia, dar speram ca lucrurile se vor îndrepta. Mi-e greu sa spun acum daca as fi facut sau nu ceea ce am facut în trecut, dar mi le asum, indiferent daca sunt bune sau rele. Am muncit o viata întreaga si m-am tinut departe de astfel de lucruri pentru a fi un exemplu. Eu si Cel de sus stim ce s-a întâmplat, eu ma simt curat, dar instantele decid", a spus Popescu la DigiSport.

Pedepsele dictate luni de Curtea de Apel:

Giovani Becali - 8 ani de inchisoare cu executare pentru înselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala.

Cristi Borcea - 7 ani de inchisoare cu executare pentru înselaciune cu consecinte deosebit de grave, evaziune fiscala si spalare de bani.

Victor Becali - 7 ani de inchisoare cu executare pentru înselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala.

George Copos - 5 ani de inchisoare cu executare pentru înselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala.

MM Stoica - 4 ani de inchisoare cu executare pentru înselaciune cu consecinte deosebit de grave, evaziune fiscala si spalare de bani.

Jean Padureanu - 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru înselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala.

Gica Popescu - 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru înselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala.

Gigi Netoiu - 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru înselaciune cu consecinte deosebit de grave, evaziune fiscala si spalare de bani.

Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs.



Gica Popescu, prima reactie de la condamnare