Liga 1

Gica Popescu pierde sustinerea lui Dragomir. De ce s-a sucit Mitica?

Dumitru Dragomir si-a schimbat optiunea pentru viitoarele alegeri de la Federatia Romana de Fotbal si a afirmat ca nu-l va mai sustine pe Gica Popescu pentru postul de presedinte.

Fostul capitan al echipei nationale crede ca Dragomir si-a schimbat pozitia dupa ce el a afirmat ca-si doreste o schimbare si la varful Ligii Profesioniste de Fotbal, acolo unde Dragomir candideaza la 14 noiembrie pentru un nou mandat de cinci ani.

“Eu am spus ca daca este o schimbare la varful federatiei, sa fie o schimbare peste tot, insa nu decid eu acest lucru. Sunt 18 presedinti de club care decid. Foarte bine daca dansii decid sa-i acorde in continuare incredere dansului”, a spus Popescu la Sport.ro 

Popescu nu s-a ferit sa spuna lucrurilor pe nume si explica de ce si-a schimbat Dragomir radical pozitia. 

“Daca nu esti cu dansul, atunci esti contra lui. Esti cel mai slab, cel mai prost, cel mai nepotrivit. Nu sunt fals si spun ceea ce cred. Am sa-i spun si in fata daca e nevoie cu riscul de a-l supara”, a mai afirmat Popescu. 

Dragomir a explicat, marti, de ce nu-l va mai sustine pe Gica Popescu la sefia FRF. 

“L-am simtit aproape ca este amicul meu si-l sustineam si pentru ca este prieten cu Giovanni Becali. Pentru Giovanni l-am sustinut si pe Mircea Sandu, dar acum am vazut ca Gica Popescu vrea schimbarea mea. Il apreciez pentru ca a fost un mare sportiv, dar doar atat. El n-a rezistat sase luni la UEFA. Succes, dar n-am sa mai vorbesc cu el”, a spus Dragomir.



Gica Popescu pierde sustinerea lui Dragomir. De ce s-a sucit Mitica?