Liga 1

Gica Popescu admite necesitatea implicarii politicului in fotbal

Fostul mare international Gica Popescu este de parere ca fara implicarea politicului in fotbal acest fenomen nu va putea merge mai departe. Popescu va candida la randul sau pentru sefia FRF in iunie 2014, dupa ce Mircea Sandu a decis sa se retraga.

"Nu cred ca politicul s-a implicat in aceste alegeri. Cu tarie cred ca politicul trebuie sa se implice in partea sportiva, iar cand spun asta, ma refer la implicarea in a da sportului un regim fiscal adecvat, sa creeze premisele oamenilor care doresc sa investeasca. Fara politica este imposibil sa mergem inainte", a spus Popescu, la Digi Sport.

Popescu mai crede ca Dumitru Dragomir ar fi un candidat puternic pentru el daca fostul presedinte al LPF ar vrea sa se implice in lupta pentru sefia FRF.

"Dumitru Dragomir, la experienta pe care o are si notorietatea pe care a capatat-o intre oamenii de fotbal, ar fi un contracandidat redutabil pentru oricine. Nu cred ca va candida, pentru ca este mai preocupat sa stea langa familie, sa intre in afaceri, dar daca va intra in aceasta competitie, este binevenit. Sper sa fie o lupta bazata pe fair-play, pe proiecte si sa decida Adunarea Generala", a completat Popescu.



Gica Popescu admite necesitatea implicarii politicului in fotbal