Liga 1

Gheorghe Popescu s-a resemnat in privinta FRF: “Sa fiu toata viata vesnicul candidat?”

Sursă foto: https://www.facebook.com/gicapopescuoficial/

Fostul mare international Gheorghe Popescu nu se mai gandeste sa candideze vreodata la sefia Federatiei Romane de Fotbal.

In prezent presedinte al clubului Farul Constanta, si consilier al premierului Nicolae Ciuca pe probleme de sport, Popescu spune ca in prezent nu mai are motivatia de a mai candida pentru postul de presedinte al FRF.

“De cate ori sa incerc? Sa fiu vesnicul candidat la functia de presedinte? Am incercat o data cu Mircea Sandu, a doua oara n-am mai apucat sa candidez pentru ca au fost anuntate din pripa alegerile, a venit apoi 2014, n-am putut sa candidez atunci si ce fac, toata viata sa fiu vesnicul candidat? Le am si eu pe ale mele”, a declarat Popescu intr-un podcast la gsp.ro

Gheorghe Popescu a candidat prima data pentru sefia FRF impotriva lui Mircea Sandu, in 2005, obtinand 35 la suta dintre voturi.

A revenit in cursa noua ani mai tarziu ca mare favorit, dar a fost condamnat in Dosarul Transferurilor cu doar o zi inaintea alegerilor de la FRF.

Razvan Burleanu obtinea atunci, in 2014, primul sau mandat in fruntea FRF, pozitie pe care o detine si acum dupa alte doua alegeri consecutive.

La ultima alegere care a avut loc chiar in acest an Burleanu n-a avut niciun contracandidat.



Gheorghe Popescu s-a resemnat in privinta FRF: “Sa fiu toata viata vesnicul candidat?”