Liga 1

Gheorghe Hagi înaintea returului din playoff: ”Trebuie să fim pragmatici”

Sursă foto: https://www.farulconstanta.com/

Farul abordează a doua parte din playoff la adăpostul unui avantaj de patru puncte, iar antrenorul Gheorghe Hagi spune că echipa sa trebuie să abordeze meciurile rămase cu pragmatism.

”Începe returul şi trebuie să fim foarte pragmatici, bineînţeles cu multă ambiţie, cu multă dorinţă de a încerca să fim cei mai buni.

”Jucăm în deplasare cu un adversar care joacă foarte, foarte bine. O echipă care joacă un fotbal foarte bun, combinativ, o echipă pe care dacă o laşi să joace îţi creează foarte multe probleme.

”Trebuie să ne impunem, să ne facem jocul nostru, să jucăm foarte bine defensiv, dar să ştim să şi atacăm, şi atunci când nu avem mingea să îi lăsăm adversarului cât mai puţin spaţiu.

”Sperăm să luăm cele trei puncte, pentru că sunt foarte importante. Cu Sepsi am avut meciuri întotdeauna foarte grele, e o echipă construită bine. Au un antrenor care cunoaşte foarte bine campionatul românesc”, a declarat Gheorghe Hagi într-o conferință de presă.

Farul va întâlni pe Sepsi în deplasare, sâmbătă, de la ora 21:45.

În ultimele șase meciuri directe doar o dată s-a întâmplat ca ambele echipe să marcheze, chiar la ultima confruntare dintre Farul și Sepsi.

Farul a plecat cu toate cele trei puncte la ultima vizită care a avut loc la Sf. Gheorghe. Un 1-0 pe 9 octombrie 2022 prin golul marcat de Louis Munteanu.



Gheorghe Hagi înaintea returului din playoff: ”Trebuie să fim pragmatici”