Liga 1

Gaz Metan si Craiova, lupta apriga pentru un 0-0 al nimanui

Sursă foto: facebook.com/UCVOficial/

Echipele Gaz Metan Medias si CSU Craiova au oferit unul dintre cele mai intense meciuri din acest sezon de Liga 1 Betano.

O partida incheiata la egalitate, fara goluri, care a avut o accidentare grava in tabara gazdelor, un penalty ratat de oaspeti in prelungiri si o bara a mediesenilor in secventele de final.

Craiova rateaza sansa de a urca cel putin si provizoriu pe locul doi in clasament, in timp ce Gaz Metan ramane pe 12 in clasament, pozitie care la finalul sezonul este una de baraj pentru ramanerea in prima liga.

Prima repriza a fost una dominata de Craiova, echipa care si-a asumat constructia si a pus presiune la poarta lui Greab. Cele mai clare faze de gol i-au apartinut brazilianului Gustavo, care n-a reusit sa reia decisiv in minutele 31 si 38.

Meciul s-a aprins in partea secunda, cand ritmul a crescut si gazdele au devenit periculoase la finalizare. Cea mai mare ocazie a Gazului a fost ratata in minutul 58 de Sarghi, jucator care a impins mingea spre coltul scurt, de unde Calancea a respins in corner.

Un minut mai tarziu Zlatinksy rata incredibil ca un amator din cativa metri la o minge centrata din dreapta.

In minutul 90 Craiova obtinea prin Barbut lovitura de la 11 metri la un fault clar comis de Busu, insa Mitrita a tras slab si portarul Plesca a blocat balonul.

Portar care a avut nevoie de aproape 10 minute sa intre in teren dupa accidentarea suferita de titularul Greab. Prins pe picior gresit sub patura, Plesca s-a echipat de la ghete si pana la tricoul de joc oferind o situatie bizara.

Mediasul a ratat ultima sansa de gol a meciului prin Golubovic, jucator care a nimerit bara la o iesire gresita pe centrare a lui Calancea.

Accidentare

Meciul a fost marcat de accidentarea lui Olaru in minutul 50, jucatorul celor de la Medias fiind transportat cu ambulanta direct la spital.

Caseta tehnica

Gaz Metan Mediaş: Greab (Pleşca ’69) – Popovici, Constantin, Cristea, Buşu – Neagu, Sîrghi, Bic – Chamed, Olaru (Târcoveanu ’55), Golubovici. Antrenor: Cristian Pustai.

CSU Craiova: Calancea – Screciu, Kelic (Popov ’55), Briceag (Bărbuţ ’85) – Dimitrov, Mateiu, Zlatincki, Bancu – Gustavo (Roman ’74), Băluţă, Mitriţă. Antrenor: Devis Mangia.

Cartonaşe galbene: Constantin ’63, Buşu ‘90+1, Chamed '90+6.

Arbitru: George Rădulescu.



Gaz Metan si Craiova, lupta apriga pentru un 0-0 al nimanui