Liga 1

Gaz Metan obtine prima victorie dupa opt etape de seceta

Echipa Gaz Metan Medias a castigat ultimul meci din 2014, scor 2-1 pe teren propriu cu FC Brasov in etapa a 17-a din Liga 1.

Mediesenii au inceput in forta si au marcat rapid cele doua goluri in primele cinci minute ale confruntarii.

Albanezul Lullaku a punctat fulgerator si cei de la Brasov nici nu au apucat sa inteleaga ce i-a lovit si de unde.

Mai intai septarul Gazului a inscris cu un sut din interiorul careului dupa o centrare venita din stanga, pentru ca dupa numai un minut sa reia spectaculos la vinclu fara nicio sansa pentru Marinescu.

In minutul 6 brasovenii au primit lovitura de la 11 metri la un fault comis de Cretu asupra lui Grigorie, insa Constantinescu a tras slab si l-a remarcat pe portarul Plesca.

Cu doua minute inaintea pauzei centralul Gaman a anulat un gol pentru pozitie afara din joc spre nemultumirea jucatorilor de sub Tampa.

Intrat in primele minute in locul lui Ganea, tanarul atacant Tira a ratat in minutul 51 o mare ocazie de gol dupa ce il driblase pana si pe Plesca. Sutul trimis spre poarta goala a fost scos in extremis de pe linia portii de Muth.

Mediesenii au continuat sa forteze golul de 3-0, insa portarul Marinescu s-a remarcat la sutul lui Lullaku si la lovitura de cap a lui Roman.

Brasovul avea sa reduca din diferenta cu trei minute inaintea finalului prin Constantinescu. Demarcat in partea dreapta a careului, mijlocasul ofensiv a trimis in poarta aprinzand sperantele echipei sale, insa a fost prea tarziu pentru ca Brasovul sa mai schimbe destinatia celor trei.



Gaz Metan obtine prima victorie dupa opt etape de seceta