Liga 1

Fotbal cu pipeta oferit de ACS Poli Timisoara si Viitorul

Sursă foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara

Etapa a 6-a din Liga 1 Betano a debutat, vineri seara, cu duelul dintre ACS Poli Timisoara si campioana Viitorul Constanta, un meci de un nivel extrem de scazut si incheiat la egalitate, scor 0-0.

Fara victorie de patru meciuri in campionat, Viitorul nu s-a regasit nici la Timisoara, unde gazdele au dominat prima repriza, chiar daca nu si-au creat mari ocazii de gol.

Minutul 18 putea aduce deschiderea scorului la un corner al gazdelor. Mingea ajunsa in careu a fost respinsa defectuos de Boli, nelipsind mult ca acesta sa-si trimita cu capul in propria poarta.

Banatenii au insistat mai mult si pe final de repriza Soljic, in minutul 39, respectiv Munteanu la ultima faza a meciului, au incercat fara succes sutul de la distanta.

Revenit in primul 11 al celor de la Viitorul dupa despartirea de la mijlocul saptamanii, Tucudean a ratat in minutul 57 cea mai mare ocazie a campioanei. Varful de careu al campioanei nu a prins poarta cu o lovitura de cap din 6-7 metri.

Lovitura libera periculoasa obtinuta de acelasi Tucudean in minutul 63, insa Ganea nu a reusit sa-l surprinda pe Curileac cu sutul in forta trimis pe centrul portii.

Rimniceanu a iesit providential din propriul careu zece minute mai tarziu si a respins din fata lui Draghici, acelasi jucator reluand cu capul in minutul 76 din centrarea lui Cretu.

Doua ocazii mari ratate de Timisoara in ultimele zece minute. Mai intai Ciucur a scapat singur cu portarul si a sutat dezamagitor pentru banateni, mingea iesind undeva in out de margine.

Trei minute mai tarziu Draghici l-a ridiculizat pe Constantin cu mingea data pe langa aparatorul oaspetilor, insa n-a mai avut forta sa suteze si a trimis slab in bratele portarului.

Caseta tehnica

ACS Poli Timişoara: Curileac - Creţu, Melinte, Şeroni, Ţigănaşu (Bocşan '51) - Soljici, Vaşvari - Munteanu (Ciucur '72), Croitoru, Mailat - Bianconi (Drăghici '66).

FC Viitorul: Rîmniceanu - Boli, Ţîru, M. Constantin, Ganea - Lopez, Mladen, Dumitrescu (Herea '81) - Eric (Vână '54), Ţucudean (Coman '70), Chiţu.

Cartonaşe galbene: Bianconi '65 / Chiţu '43, Vână '56

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Adrian Ghinguleac, Ciprian Danşa - Ionuţ Coza



Fotbal cu pipeta oferit de ACS Poli Timisoara si Viitorul