Liga 1

FCSB reia asaltul spre titlul mult visat. U Cluj vine pe Arena Nationala sa faca surpriza

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial

Echipa FCSB a pierdut sezonul trecut la mustata titlul in Liga 1, dar oamenii lui Anton Petrea au strans randurile si sunt mai hotarati ca oricand sa o detroneze pe CFR Cluj din fotoliul de campioana.

Cotele oferite de CASA Pariurilor
FCSB – 1.25 | Egal – 5.65 | U Cluj – 13.00

In prima etapa a noului sezon intern FCSB o intalneste pe Universitatea Cluj, echipa care a furnizat surpriza si a trimis-o in Liga 2 pe Dinamo.

U Cluj este antrenata de Erik Lincar, un om care si-a legat cea mai importanta parte a carierei de jucator de culorilor celor de la Steaua.

Pentru Lincar va fi primul meci ca antrenor in Liga 1.

FCSB si U Cluj se intalnesc pentru a 97-a oara la nivelul primei ligi. De 59 de ori s-au impus bucurestenii, de 17 ori au castigat Sepcile Rosii, iar alte 20 de meciuri s-au incheiat la egalitate.

Ultima victorie a celor de la U Cluj contra ros-albastrilor dateaza din 2007. A fost atunci un 2-1 pe teren propriu. Au urmat 11 victorii la rand pentru FCSB.

Cele doua echipe s-au intalnit ultima oara in campionat pe 25 aprilie 2015. FCSB a castigat cu 3-0 in deplasare.

FCSB a mers ceas in amicalele de vara, obtinand patru victorii in tot atatea meciuri si un singur gol primit: Sf.Gheorghe (6-0), Zimbru Chisinau (6-1), Mioveni (1-0) si Otelul (1-0).

Doua victorii si patru infrangeri pentru Sepcile Rosii in meciurile de pregatire din aceasta vara. In cele patru meciuri pierdute echipa lui Lincar n-a marcat vreun gol!

Echipele probabile

FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, Dawa, Haruț, Radunovic – Olaru, Șut, Oct. Popescu – Cordea, Tănase, Coman.

U Cluj: Gorcea – Baravykas, Ilie, Pitian, Ispas, Briceag – Chipciu, Romario Pires, Filip, Ely Fernandes – Balan.



FCSB reia asaltul spre titlul mult visat. U Cluj vine pe Arena Nationala sa faca surpriza