Liga 1

FCSB rămâne în cursa pentru titlu după 3-1 cu Sepsi

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Etapa a 7-a din Liga 1, faza Playoff, s-a încheiat luni seara cu victoria obținută de FCSB în meciul cu Sepsi, scor 3-1, pe Arena Națională.

După un început dominat copios de Sepsi, echipă care a ratat mai multe oportunități de a deschis scorul, FCSB a deblocat tabela în minutul 28 prin David Miculescu după o centrare din corner.

Fostul arădean a punctat cu o lovitură de cap din șase metri, după ce a fost scăpat din marcaj de Pavol Safranko.

În finalul primei reprize cei de la FCSB au ratat o lovitură de la 11 pentru prin Risto Radunovic, al cărui șut a fost blocat de portarul Roland Niczuly.

Un penalty acordat fără ezitare de centralul Marcel Bârsan la un fault asupra lui Deian Sorescu.

FCSB a trecut pe lângă 2-0 în minutul 64, când șutul lui Florinel Coman din lovitură liberă a lovit bara transversală.

Intrat de un minut în teren, Alexandru Tudorie a restabilit egalitatea, în minutul 67, cu o reluare din câțiva metri, după ce portarul Ștefan Târnovanu blocase șutul său într-o primă fază.

FCSB a avut reacție după golul primit și revenit la conducere după doar șapte minute prin Ovidiu Popescu. Acesta a marcat cu un șut pe jos din marginea careului.

Un balon pierdut de cei de la Sepsi pe faza de construcție a dus la marcarea golului de 3-1, în minutul 79. Andrei Cordea a finaliza cu latul din pasa lui Coman.

FCSB revine la trei puncte în clasament de liderul Farul, cu trei etape rămase de disputat până la finalul sezonului.

Caseta tehnică

FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic - Ov. Popescu, Şut, Olaru - Sorescu, Miculescu (Oct. Popescu 60) , Fl. Coman (I. Cristea 83). Antrenor: Elias Charalambous.

SEPSI: Niczuly - D. Ciobotariu, Ninaj, M. Bălaşa, Ispas - C. Matei (R. Varga 85), N. Păun (Papa 66), J. Rodriguez (Francisco Junior 85), M. Ştefănescu – Rondon (Tudorie 66), Safranko (A. Nistor 90+2). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Cartonaşe galbene: Radunovic 31, Şut 55 / M. Bălaşa 21, Niczuly 45+2, D. Ciobotariu 63.

Arbitri: Marcel Bîrsan - Sebastian Gheorghe, Radu Ghinguleac.



FCSB rămâne în cursa pentru titlu după 3-1 cu Sepsi