Liga 1

FCSB invinge CFR Cluj in "finala" campionatului

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Echipa FCSB s-a impus, cu 3-1, in duelul de la Buzau cu CFR Cluj, in ultima etapa din playoff-ului sezonului 2021/22.

Un succes cat o palida consolare pentru FCSB, echipa care pierde titlul la un punct diferenta in fata celor de la CFR Cluj.

FCSB a invins-o de doua ori pe CFR Cluj in playoff si a avut sase puncte in plus daca s-ar fi tinut seama doar de clasamentul din ultimele zece etape de campionat.

Octavian Popescu a deschis scorul, in minutul 29, cu un sut in forta din marginea careului.

CFR Cluj, campioana Romaniei pentru al cincilea sezon consecutiv, a egalat in minutul 45 prin bulgarul Dimitrov. Acesta a inscris cu o lovitura de cap dupa o centrare din corner.

In minutul 35, Hoban a trimis in bara cu un sut din afara careului, apoi reusita lui Petrila a fost invalidata pe motiv de offside.

Sut a marcat de doua ori in partea secunda si a adus victoria pentru FCSB.

Mijlocasul ros-albastrilor a punctat mai intai cu un sut spectaculos din afara careului, pentru ca reusita de 3-1 sa vina in urma unei lovituri de cap din sase metri.

Caseta tehnica

FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, I. Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Şut, Oaidă (Stoica ’62) – Cordea (V. Gheorghe ’62), Florin Tănase, Oct. Popescu (Manolache ’90). Antrenor: Anton Petrea.

CFR Cluj: Bălgradean – Bălan (Graovac ’76), Yuri, Kristian Dimitrov, Ştefan – Deac (Luca ‘90+3), Hoban, Cvek (Fica ‘90+3) – Costache (Gîdea ’66), Dugandzic, Petrila (Leaţă ‘90+3). Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Stoica ’68, Radunovic ’69, V. Gheorghe ’71, O. Popescu ’89 / Yuri ’68, Deac ‘69.

Arbitri: Adrian Cojocaru - Ciprian Danşa, Daniel Mitruţi - Horia Mladinovici.



FCSB invinge CFR Cluj in "finala" campionatului