Liga 1

FCSB in Giulesti? Ce spune patronul echipei Rapid

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial

Gigi Becali a lansat in spatiul public ipoteza conform careia FCSB ar putea sa joace meciul cu CFR Cluj pe noul stadion Giulesti. O idee la care a raspuns si Victor Angelescu, tanarul patron al echipei din Grant.

“Stadionul este la Minister, apartine de Clubul Sportiv Rapid, trebuie sa faca o cerere, nu tine de mine. Mi se pare incredibil ca nu poate juca pe Ghencea. Eu nu sunt proprietar al stadionului Rapid.

“Nu cred ca ar fi bine (n.r. - ca FCSB sa evolueze in Giulesti), pentru ca s-ar crea o animozitate. Nici ei nu cred ca iau in considerare sa joace un meci cu titlul pe masa in Giulesti.

“Nu inteleg de ce nu au cum sa joace meciul acolo (n.r. - Ghencea). As vrea sa adaug ca ambele stadioane ale statului. Sa vrei sa joci pe Giulesti cand exista Ghencea mi se pare…

“Noi ne-am dus sa jucam la Mioveni, cand n-am putut sa jucam pe Arena Nationala. Eu n-am o problema fiind un stadion al statului, daca suporterii s-ar intelege intre ei. E clar ca suporterii de la FCSB sunt ai Stelei si nu inteleg de ce nu pot juca in Ghencea”, a declarat Victor Angelescu la Pro Arena.

Cei de la CS Rapid, in administrarea carora se afla arena Giulesti, au afirmat prin vocea vicepresedintelui Mugur Bolohan ca pentru inchirierea stadionului exista prevazuta o suma minima de 10.000 de euro. In acelasi timp nu exista vreo bariera pentru suma maxima care poate fi solicitata celor care doresc sa foloseasca arena.



FCSB in Giulesti? Ce spune patronul echipei Rapid