FC Voluntari

Mihai Teja inaintea restantei cu FCSB: ”Vrem punct sau puncte”

Sursă foto: Captura Telekom Sport

Ajuns in aceasta iarna la FC Voluntari, Mihai Teja o infrunta joi seara pe FCSB, echipa pe care o antrena in urma cu un an in aceasta perioada.

”Ii cunosc pe jucatorii de la FCSB, sunt jucatori de calitate, dar noi ne propunem sa luam punct sau puncte. Echipa noastra trebuie sa fie unita si sa dam dovada ca putem castiga impotriva valorilor individuale cu un grup unit. Nu ne este frica, ii respectam, dar ne dorim sa luam puncte. Pentru noi fiecare punct conteaza.

”Eu am avut o perioada buna acolo, baietii cred ca au jucat un fotbal bun. Mi-a facut placere sa lucrez cu ei si sunt sigur ca vor face performanta si vor pleca pe sume mari la echipe puternice.

”A venit si Tudorie. Sper sa ne ajute la indeplinirea obiectivului.  Astept de la toti jucatorii mei sa faca diferenta. Eric a mai recuperat un pic, dar inca nu e suta la suta. Nici el, nici Vlad Morar sau Belu. Speram sa faca diferenta atunci cand vom avea nevoie de ei”, a declarat Mihai Teja intr-o conferinta de presa.

Meciul Voluntari - FCSB se joaca, joi seara, de la ora 20:00.

Partida programata initial pe 30 noiembrie a fost amanata din cauza terenului impracticabil la vremea respectiva.Mihai Teja inaintea restantei cu FCSB: ”Vrem punct sau puncte”