FC Voluntari

Athanasios Papazoglu prezentat oficial la Voluntari. Vorbeste despre problemele de la Dinamo: ”Sa nu fie prea tarziu”

Atacantul grec Athanasios Papazoglu a fost prezentat oficial, joi, de echipa FC Voluntari in cadrul unei conferinte de presa la care a participat si antrenorul Cristiano Bergodi.

Vedeti mai jos ce a declarat grecul Papazoglu, cel care la Voluntari are misiunea de a-l face uitat pe Alexandru Tudorie, plecat in aceasta vara in Rusia.

”Nu a fost o decizie grea pentru mine. Am fost in Romania sezonul trecut si vreau sa ajut acest club cu felul meu de a juca. Dupa ce am vazut de o saptamana este un club foarte bun si ma bucur de alegerea facuta. Am mai avut si alte oferte din Romania.

”Ceea ce mi s-a intamplat din partea anumitor oameni de la Dinamo, ca n-am avut probleme cu clubul Dinamo, doar cu anumiti oameni de acolo. Nu vreau sa dau nume.Cariera mea a fost suta la suta curata pana acum si nu accept ca cineva sa spuna ceva despre mine.

”Aici e putin diferit, ok, Dinamo e un alt club. Ma astept ca suporterii sa fie in regula cu mine. Cunosc terenul de cand am jucat anul trecut impotriva Voluntariului.

”Dinamo are probleme, este intr-o situatie rea si imi pare rau de antrenor. Sper sa fie bine si sa poata continua. Dinamo este o echipa mare si fanii asteapta multe de la echipa. Ei trebuie sa gaseasca solutii cat mai repede posibil, altfel va fi prea tarziu”, a spus Papazoglu in conferinta de presa.

Papazoglou a marcat patru goluri in 14 meciuri pentru Dinamo sezonul precedent.

Noul atacant al Voluntariului are sansa debutului, vineri seara, in meciul cu Astra Giurgiu programat pe teren propriu, de la ora 21:00, in etapa a 3-a din Liga 1.



Athanasios Papazoglu prezentat oficial la Voluntari. Vorbeste despre problemele de la Dinamo: ”Sa nu fie prea tarziu”