FC Vaslui

Jucatorii Vasluiului nu-l mai suporta pe Sumudica: "N-am mai trait asa ceva"

Victoria dramatica pe care FC Vaslui a obtinut-o în fata lui CS Severin nu a calmat spiritele în vestiarul moldovenilor. Relatia dintre Sumudica si jucatori s-a racit si mai tare, iar antrenorul a dorit sa dea afara un jucator foarte important.

Jucatorii Vasluiului sunt nemultumiti de duritatea antrenamentelor pe care Marius Sumudica le face si s-au plâns patronului Adrian Porumboiu ca din acest motiv nu joaca nimic.

Pentru a arata ca-l sustine, Adrian Porumboiu a anuntat ca i-a prelungit contractul lui Sumudica. În realitate, Sumi-gol va fi demis la primul esec! Porumboiu cauta în aceste zile o varianta optima pentru banca tehnica dupa ce s-a convins ca Dorinel Munteanu nu este nici el o solutie
Porumboiu îl amageste pe Sumudica

În pauza cauzata de meciurile echipei nationale, Sumudica si-a dus jucatorii în Poiana Brasov, unde zi de zi a efectuat câte doua antrenamente pe zi.
 
"În viata mea n-am trait asa ceva. Nici iarna nu am facut astfel de sedinte de pregatire. Erau foarte-foarte dure", spune un jucator al Vasluiului.
 
Din cauza antrenamentelor dure, jucatorii Vasluiului sustin ca nu mai au deloc prospetime fizica, dar nici cu psihicul nu stau mai bine.
 
În timpul meciului cu CS Severin, pe teren a izbucnit un nou conflict, dupa ce Dacian Varga i-a raspuns lui Marius Sumudica.
 
Nervos, Sumudica i-a cerut lui Porumboiu sa-l dea afara pe Varga, însa patronul vasluienilor s-a opus. Varga ramâne în lotul Vasluiului conform deciziei lui Porumboiu, dar Sumudica nu stie daca va mai conta pe el.



Jucatorii Vasluiului nu-l mai suporta pe Sumudica: "N-am mai trait asa ceva"