FC Vaslui

Adailton anchetat in Italia pentru neplata unor amenzi

Jucatorul brazilian al echipei FC Vaslui, Adailton Martins Bolzan, face obiectul unei anchete în Italia, dupa ce s-a descoperit ca nu a platit amenzi în valoare de 35.000 de euro pentru utilizarea ilegala a unui permis de parcare în perioada în care a evoluat la Bologna, informeaza presa italiana.
Potrivit AGI News, în urma verificarilor s-a constatat ca Adailton, care a evoluat la Bologna în perioada 2007-2010, a beneficiat de un permis special de parcare în centrul orasului Bologna (T7) începând din luna ianuarie a anului 2009, ceea ce era ilegal deoarece permisul sau de sedere temporara îi expirase în octombrie 2008 si nu a mai fost reînnoit.

Sursa citata mentioneaza ca pe numele lui Adailton figureaza un numar de 220 de amenzi contraventionale, în valoare totala de 35.000 de euro.

AGI News noteaza ca Adailton este anchetat, împreuna cu alti noua jucatori (Gaby Mudingayi, Daniele Portanova, Emiliano Viviano, Archimede Morleo, Vangelis Moras, Massimo Mutarelli, Andrea Esposito, Vlado Šmit, Gabriele Paonessa) pentru uz de acte false.

Site-ul ilfattoquotidiano.it mentioneaza, de asemenea, ca si mijlocasul belgian Gaby Mudingayi are de platit amenzi în valoare de 30.000 de euro, pentru utilizarea permisului special de parcare.

Pentru a putea parca în centrul orasului Bologna este nevoie de un permis special T7, care le-a fost acordat jucatorilor formatiei Bologna si sotiilor acestora de catre un functionar public, Luca Garetti, care este deja anchetat în acest caz si al carui nume este legat de o alta investigatie, cea privind folosirea abuziva de catre unii jucatori ai formatiei Bologna a unei legitimatii de parcare pentru handicapati.

Mai multi jucatori sunt banuiti ca au folosit abuziv o legitimatie de circulatie pentru handicapati, care ofera acces în zonele rezervate din oras. Legitimatia apartine unei femei handicapate, Marilena Molinari, care face ocazional anumite servicii jucatorilor.

MediafaxAdailton anchetat in Italia pentru neplata unor amenzi