FCU 1948

Presiune pentru Napoli. Antrenorul din Liga 1 dorit de Mititelu la FCU

Sursă foto: https://www.facebook.com/VoluntariFC/

Adrian Mititelu nu ascunde ca vrea sa lucreze intr-o zi cu Liviu Ciobotariu, tehnicianul aflat in acest moment la carma echipei FC Voluntari.

"Este un baiat extraordinar si la un moment dat chiar am avut un plan sa-l aduc pe Liviu. Mie imi place mult ca om, in primul rand.

"La Targu Mures, cand a fost la un pas sa ia campionatul, i-am tinut pumnii sa castige, dar n-a fost sa fie", a declarat Mititelu pentru Fanatik.

Patronul echipei FCU 1948 din Craiova a mai dezvaluit ca Ciobotariu a fost aproape de echipa din Banie in urma cu aproape doi ani, inainte ca oltenii sa-l instaleze antrenor pe Eugen Trica.

"Mi se pare un om foarte cumpatat. Cand echipa lui pierde sau castiga el e foarte echilibrat, e realist", a continuat Mititelu laudele la adresa lui Ciobotariu.

FCU 1948 este antrenata in acest moment de italianul Nicolo Napoli, pana acum singurul om care a reusit sa colaboreze eficient cu Adrian Mititelu.

Echipa din Banie ocupa locul sapte in clasament, la cinci puncte de zona playoff, cu patru etape ramase de disputat din sezonul regular.



Presiune pentru Napoli. Antrenorul din Liga 1 dorit de Mititelu la FCU