FCU 1948

Clubul lui Mititelu arunca bomba: "FRF confirma ca U Craiova 1948 este continuatorul de drept al FC Universitatea Craiova"

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL/

Cei de la U Craiova 1948 SA, club patronat de Adrian Mititelu, sustin printr-un document din procesul de licentiere pentru Liga 1 ca FRF acorda echipei din Banie statutul de continuatoare a adevaratei Universitatea Craiova.

"FRF CONFIRMA CA U CRAIOVA 1948 S.A. ESTE ECHIPA ORIGINALA – Inca o dovada clara ca U Craiova 1948 S.A. este clubul original al Craiovei.

"FRF a confirmat, in procedura privind licentierea cluburilor profesioniste din Romania, ca, prin deciziile TAS, s-a stabilit definitiv ca U Craiova 1948 S.A. este continuatorul de drept al clubului Fotbal Club Universitatea Craiova.

"Astfel, in procedura de licentiere UEFA, comisia de licentiere a FRF a respins acordarea licentei UEFA pentru clubul nostru pe motivul sumelor datorate in urma deciziilor TAS. Ulterior, clubul nostru s-a conformat si a obtinut licenta pentru Liga 1", se arata in comunicatul celor de la U Craiova 1948 SA.

Cei de la FRF le-au refuzat celor de la U Craiova 1948 SA licenta UEFA pentru sezonul 2022-23 pe motiv ca nu este indeplinit criteriul financiar.

FRF s-a ghidat dupa o decizie a TAS care recunoaste U Craiova 1948 SA ca fiind continuatoarea SC Fotbal Club U Craiova SA si care in prezent are datorii catre fosti angajati in valoare de 81.366 de euro si 174.750 de dolari.



Clubul lui Mititelu arunca bomba: "FRF confirma ca U Craiova 1948 este continuatorul de drept al FC Universitatea Craiova"