FCU 1948

Adrian Mutu prezentat oficial la FCU Craiova

Fostul selectioner al nationalei U21 de ani a Romaniei a vorbit pentru prima data in calitate oficiala de antrenor al echipei FCU Craiova, nou promovata in CASA Liga 1.

"Sunt bucuros de alegerea facuta, sunt convins de ceea ce am ales, mai ales pentru ca ne unesc ambitia, setea de performanta...

"Numai prin munca, seriozitate si disciplina vom putea sa ne indeplinim obiectivele. Cuvintele de ordine sunt seriozitate, disciplina si munca multa. Trebuie sa muncim mai mult si mai bine.

"Deja am inceput prin a programa anul fotbalistic, cantonamentul, suntem in discutii cu mai multi jucatori pentru a-i aduce.

"Pe 12 iunie vom da drumul la treaba convinsi de forta noastra, de ce putem realiza.

"Nu avem un obiectiv anume, pentru ca nu vreau sa ne punem limite. Daca ne-am pune limite am gasi si scuze.

"Daca muncim mult si mai bine decat ceilalti, probabil ca la sfarsitul sezonului ne vom afla intr-o pozitie avantajoasa.

"Acest drum incercam sa-l parcurgem cat mai bine. Vom vorbi mai putin si vom munci foarte mult. Sper ca sa formam o familie si sa ducem Universitatea Craiova acolo unde ii este locul.

"Nu am venit aici sa fac doar act de prezenta, nici sa fiu actorul principal, este rolul echipei.

"Vreau sa ma concentrez pe ceea ce am de facut, iar rezultatele sa vorbeasca pentru mine si pentru echipa mea. Vreau ca munca mea sa vorbeasca", a spus Adrian Mutu.



Adrian Mutu prezentat oficial la FCU Craiova