Rapid

Moraru n-a dat niciun ban la Rapid: "A mintit"

Nicolae Manea, presedintele FC Rapid, a iesit la atac si il arata cu degetul pe Valerii Moraru, noul patron al clubului, ca nu a investit niciun ban de la preluarea pachetului majoritar de actiuni.

"Domnul Moraru a mintit o mare masa de rapidisti. Ce merit are el in promovarea in Liga I, in obtinerea licentei, in demersul castigat la TAS si asa mai departe? Cand a venit a promis ca va plati cinci salarii, dar nu s-a intamplat nimic. Ce salarii s-au platit pana acum au fost platite din banii proveniti din transferul lui Alexandru Ionita II", a declarat Manea la Dolce Sport.

"Deocamdata domnul Moraru nu a dat niciun ban la Rapid. A venit si a imprastiat bilete la ordin care nu se stie cum pot fi valorificate", a mai spus Nicolae Manea.

Valerii Moraru i-a inmanat lui Manea, miercuri, un preaviz de 30 de zile, insa presedintele giulestenilor spune ca nu va renunta usor.

"Dansul poate sa propuna sa fiu dat afara, dar asta nu inseamna ca asa se va intampla. Sunt chestiuni juridice la care pot apela si eu. Pentru ce a incercat acest om cu mine, sa ma umileasca, voi merge pana in panzele albe", a completat Manea.



Moraru n-a dat niciun ban la Rapid: "A mintit"