Rapid

Fanii Rapidului au facut haos la un meci de polo al juniorilor VIDEO

Rivalitatea dintre Rapid si Steaua s-a mutat din tribunele terenurilor de fotbal in cele ale unui bazin, la un meci de polo intre echipele de juniori sub 17 ani ai Rapidului si Stelei. Fanii alb-visiniilor au intrerupt partida si au facut haos.

 

Aproape 30 de suporteri au luat cu asalt tribunele de la bazinul Floreasca din Bucuresti, pentru un meci al echipelor de juniori sub 17 ani intre Rapid si Steaua.

Doar o jumatate de meci au reusit fanii giulestenilor sa pastreze ordinea si disciplina in tribune, chiar daca au facut o galagie asurzitoare. In ultima repriza, insa, rapidistii si-au pierdut rabdarea si au vrut sa faca spectacol, dar n-au reusit decat sa sperie pe toata lumea si sa opreasca meciul.

Dupa ce au aprins mai multe torTe in tribune, intr-un spaTiu inchis, aerul a devenit irespirabil si copiii au fost trimisi la vestiare. Desi parinTii micilor poloisti si oficialii meciului au facut apel la calm, rapidistii nu doar ca nu au renunTat la scandal, dar s-au enervat si mai tare. Drept razbunare ca a fost intrerupt meciul,suporterii au aruncat in apa tot felul de mizerii, sticle si cosuri de gunoi.

 

 

Onlinesport: Irina Maxim



Fanii Rapidului au facut haos la un meci de polo al juniorilor VIDEO