Rapid

Bergodi a sosit in Romania pentru a prelua Rapidul

Tehnicianul italian Cristiano Bergodi a sosit joi dimineata in Romania si va discuta la Rapid preluarea bancii tehnice, in locul lui Marian Rada.

Bergodi se va intalni cu patronul echipei, Valerii Moraru, cel care l-a adus la Rapid si pe Dinu "Vama" Gheorghe, plecat de la Astra Giurgiu.

Antrenorul Italian este liber de contract, plecat de la clubul italian Modena la inceput de an. El a mai antrenat Rapidul in sezonul 2007/2008, iar in Romania a mai trecut pe la CFR Cluj, Poli Iasi si Steaua Bucuresti. Bergodi intrase in fotbalul romanesc ca antrenor la FC National, pe atunci inca Progresul Bucuresti.

In 2007, a castigat Supercupa Romaniei la carma Rapidului.

Ultima sa prezenta in Romania a ramas in amintire drept una cu scantei. In 2009, a fost demis de la Steaua de Gigi Becali, dupa ce italianul nu l-a lasat pe acesta sa intre la vestiar la pauza meciului cu Sheriff Tiraspol. La finalul partidei, incheiate 0-0, a fost demis pentru ca nu si-a cerut scuze in fata lui Becali pentru "impertitenta" sa de a-l fi tinut pe patron afara, departe de hotararile tehnice de la meci.

[news-54071]



Bergodi a sosit in Romania pentru a prelua Rapidul