Liga 1

FC Botosani strica din nou socotelile pariorilor

Ceahlaul Piatra Neamt a remizat, scor 0-0, in meciul de pe teren propriu cu FC Botosani, oaspetii aflandu-se la al doilea rezultat surprinzator, in opinia pariorilor, care au mizat masiv pe victoria Otelului in etapa trecuta, pentru ca acum sa piarda din nou pe mana Botosaniului, care nu a lasat-o mai "moale" nici sub Pietricica, miercuri dupa amiaza, intr-o partida din etapa a XXXI-a a Ligii 1.

Prima ocazie de gol a meciului a venit la poarta Ceahlaului, in minutul 8, printr-un sut din zona punctului cu var expediat de Istvan Fulop si blocat de fundasii gazdelor.

La mijlocul reprizei, acelasi Fulop a finalizat alaturi un un-doi frumos purtat in preajma careului cu Attila Hadnagy.

Golubovic a pus in pericol poarta Botosaniului, in minutul 28, la o centrare de pe dreapta a lui Marius Onciu. Bosniacul a plonjat in marginea careului mic, reluand imprecis.

Doua minute mai tarziu, Jovic a retinut de la radacina barei foarfeca lui Golubovic, de la 16 metri.

Repriza a doua a fost si mai saraca in faze de poarta, dupa ce Bojan Golubovic a ratat unul din putinele atacuri incisive ale gazdelor, cu o lovitura de cap imprecisa (79).

CEAHLAUL: Jovic - Dumitras, Ichim, Marc, Cazan - Tepes, Onciu  - Constantinescu (Al. Margina 80), Golubovic, Chitosca (Ad. Gheorghiu 72) - Jula (D. Popadiuc 46)

FC BOTOSANI: Lazar - Patache, Oltean, Tincu, Bordeanu - Croitoru, Vasvari, Codoban (Danci 66) - Fulop, Hadnagy (G. Carjan 80), Vertelis (C. Dinu 55)

Arbitri: Marcel Birsan, Andrei Constantinescu si Gero Szabo; aditionali: Emil Voicu si Florin Marcu

Cartonase galbene: M. Constantinescu 12, Tepes 89/ Vasvari 28, Lazar 60, Dinu 72

Cartonase rosii: -

Stadion: Ceahlaul



FC Botosani strica din nou socotelile pariorilor