Liga 1

FC Botoșani – Dinamo 2-1. Victorie obținută în minutul 90+2, ”câinii” sunt pe loc retrogradabil

Sursă foto: https://www.facebook.com/DinamoBucurestiOfficial/

Într-un duel aprig din subsolul clasamentului în playoff, echipa FC Botoșani a învins Dinamo pe teren propriu, cu 2-1, și a urcat pe loc de baraj.

Gazdele au deschis scorul prin autogolul lui Moura, în minutul 13, totul pornind de la o minge pierdută de Velkovski în marginea propriului careu.

Dinamo a primit apoi din partea centralului Găman o lovitură de la 11 metri, fază fixă pe care Abdallah a irosit-o cu un șut pe lângă poartă.

Bogdan Andone a cedat presiunii meciului și a fost eliminat pentru o criză de nervi la marginea terenului.

În minutul 38, Dinamo a marcat în urma unei faze de contraatac, dar golul a fost în cele din urmă invalidat de o semnalizare pentru ofsaid de la marginea terenului.

Finalul primei reprize a fost extrem de tensionat. Selmani a adus egalarea pentru Dinamo, pe contraatac, după care Abdallah a văzut roșu direct, după ce l-a trimis direct în ambulanță pe Benzar, fundașul dreapta al gazdelor.

 FC Botoșani a marcat golul victoriei în minutul 90+2 prin Mailat, jucător care a valorificat cu capul centrarea lui Mouaddib din dreaptal.

Cu cele trei puncte obținute, Botoșani urcă pe locul 14 în clasament, în timp ce Dinamo coboară pe poziția a 15-a, direct retrogradabilă.

Bătălia din playoff este una mai acerbă ca oricând la retrogradare, cu cinci echipe prinse în doar trei puncte.



FC Botoșani – Dinamo 2-1. Victorie obținută în minutul 90+2, ”câinii” sunt pe loc retrogradabil