Liga 1

Farul – Sepsi 1-0. Golul lui Jefte a facut diferenta. Final tensionat cu ambii antrenori eliminati

Sursă foto: https://www.facebook.com/farulconstanta/

Echipa Farul Constanta a pus mana pe cele trei puncte in meciul cu Sepsi Sf.Gheorghe, meci din etapa a 4-a in CASA Liga 1.

Spaniolul Jefte Betancor a marcat unicul gol al meciului, minutul 49, dupa ce Dimitrov a pierdut mingea in propria jumatate de teren.

Pitu a continuat cu De Nooijer care l-a gasit ideal demarcat in careu pe Betancor. Finalizare de atacant din partea spaniolului.

Farul a avut in portarul Aioani un adevarat zid, jucatorul transferat de la Chindia in pauza de vara intervenind decisiv in mai multe randuri.

In minutul 39 a blocat sutul lui Chunchukov, pentru ca in partea secunda sa respinga providential “bomba” lui Mitrea dintr-o lovitura libera.

Finalul meciului a fost extrem de tensionat, Gheorghe Hagi si Leo Grozavu fiind eliminati pentru proteste dupa o faza complicata in careului celor de la Farul.

Caseta tehnica

Farul: Aioani - Dussaut, Larie, Ghiţă, De Nooijer (Buta '80) - Pires, Mladen, Artean (Dobrosavlevici '73)- Chiţu (Ciobanu '59), Betancor (Petre '80), Pitu (Sali '80). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Sepsi: Niczuly - Dimitrov (Gonzalez '63), Ninaj (Tincu '77), Sousa, Mitrea - Dumitrescu, Fofana (Golofca '83), Vaşvari, Ştefănescu (Păun '63)- Damaşcan, Chunchukov (Ashkovski '83). Antrenor: Leo Grozavu.

Cartonaşe galbene: Ciobanu '88 / Mitrea '36, Ninaj '77.

Meciul a fost arbitrat de Adrian Cojocaru.



Farul – Sepsi 1-0. Golul lui Jefte a facut diferenta. Final tensionat cu ambii antrenori eliminati