Liga 1

Farul revine pe primul loc dupa victoria cu FC Arges

Sursă foto: https://www.facebook.com/farulconstanta/

Echipa Farul Constanta a castigat la scor de forfait intalnirea cu FC Arges de la Ovidiu, duminica seara, in etapa a 10-a din Liga 1.

Constantin Grameni a deschis scorul dupa sapte minute de la startul intalnirii cu o reluare din centrul careului la pasa lui Alexi Pitu.

Farul si-a majorat avantajul in partea secunda prin Tudor Baluta, in minutul 57, cu un sut din afara careului pe coltul scurt.

Gabriel Torje a inchis tabela in minutul 90+1, marcand pentru al doilea meci consecutiv pentru echipa lui Gheorghe Hagi.

In urma acestui succes Farul a revenit pe primul loc in clasament, cu 21 de puncte, la egalitate cu Rapid, insa cu un golaveraj superior.

Caseta tehnica

Farul: Aioani - R. Benzar (Sîrbu 46), Larie, M. Popescu, Kiki - Artean, T. Băluţă (Borza 72), Grameni – Pitu (Doukoure 61), Alibec (Morar 80), L. Munteanu (Torje 62). Antrenor: Gheorghe Hagi.

FC Arges: Greab - Tofan, Dobrosavlevici, M. Constantin, Vianna - I. Şerban (Enzo Celestine 69), Meza Colli (Alceus 69), Njike - Işfan (Creţu 55), Garita, I. Latovlevici (Jakolis 66). Antrenor: Andrei Prepeliţă.

Cartonaşe galbene: Kiki 64, Torje 66 / Işfan 45, Creţu 61, Enzo Celestine 76, Vianna 81.

Arbitri: Andrei Florin - Avram Valentin, Badea Marius.



Farul revine pe primul loc dupa victoria cu FC Arges