Liga 1

Farul - Craiova 2-1. “Marinarii” lui Hagi revin pe primul loc

Sursă foto: https://www.facebook.com/farulconstanta/

Echipa Farul Constanta a castigat duelul cu Universitatea Craiova, cu 2-1 (2-0), luni seara, in epilogul etapei a 24-a din Liga 1. In urma acestui succes formatia pregatita de Gheorghe Hagi revine pe primul loc in clasament.

Farul a deschis scorul prin Mazilu, in minutul 6, cu un sut din interiorul careului. Munteanu a pasat decisiv trimitand mingea printre picioarele experimentatului fundas Gaman.

In minutul 15, Mazilu a ratat de putin dubla, reluarea acestuia fiind blocata de Arlauskis.

Portarul formatiei din Banie a provocat, in minutul 34, un penalty gratuit, punandu-i piedica lui Popescu, dupa ce retinuse balonul si se pregatea sa degajeze.

Arbitrul Chivulete a aratat initial fault in atac, dar la interventia VAR a revenit asupra deciziei si a dictat lovitura de la 11 metri.

Larie a transformat cu calm, trimitand mingea pe jos langa bara pentru 2-0.

Craiova a relansat partida imediat dupa pauza, in minutul 58, prin executia lui Nistor din interiorul careului.

Apoi, ambele echipe au trecut pe langa gol. Farul a ratat prin Cojocaru, jucator intrat in locul lui Mazilu, in timp ce Craiova a ratat egalarea prin Markovic.

Meciul de la Ovidiu a fost precedat de un moment de reculegere in memoria victimelor cutremurului devastator care a zdruncinat Turcia.

Caseta tehnica

Farul: Aioani - Kiki, Larie, M. Popescu, Borza - Artean, T. Băluţă (Doukoure 78), Grameni (Casap 62) - Ad. Mazilu (I. Cojocaru 62), L. Munteanu (Sali 46), V. Morar (Criciuma 62). Antrenor: Gheorghe Hagi;

Universitatea Craiova: Arlauskis – Martic (Ndong 46), V. Găman (Mateiu 46), Raul Silva, Vătăjelu - Al. Creţu (Koljic 73), Screciu, Nistor - Işfan (Roguljic 73), Rivaldinho (Markovic 46), A. Ivan. Antrenor: Eugen Neagoe;

Cartonaşe galbene: Larie 78 / R. Silva 52, Mateiu 61;

Arbitri: Andrei Chivulete - Sebastian Gheorghe, Andrei Constantinescu.



Farul - Craiova 2-1. “Marinarii” lui Hagi revin pe primul loc