Farul Constanta

Ion Marin spune ca nu va mai sta decat maxim doua etape pe banca tehnica

Tehnicianul echipei Farul Constanta, Ion Marin, a declarat sambata ca va conduce sigur echipa in deplasarea de la Bistrita, si poate la meciul cu Steaua, dar apoi va lasa locul altui antrenor pe banca tehnica, transmite corespondentul NewsIn.
"Ion Marin cu siguranta va ramane pe banca la primul meci, cel cu Bistrita, desi demisia sa este pe masa si ramane in continuare. Apoi vom vedea ce va mai fi. Deocamdata trebuie sa strangem randurile si sa trecem cu bine peste primul examen, cel de la Bistrita", a declarat sambata, pentru NewsIn, patronul echipei constantene, Gheorghe Bosanceanu.

La randul sau, antrenorul Ion Marin sustine ca se va supune deciziei conducerii indiferent care va fi aceasta: "Contractul meu inceteaza in vara, pana atunci raman la dispozitia clubului. Conducerea trebuie sa hotarasca daca raman eu pe banca si pentru jocul cu Bistrita sau daca este timp sa se aduca un antrenor din afara, sau poate sa numeasca pe cineva de la centrul de copii si juniori, din cadrul clubului. Daca se considera ca va fi nevoie de mine, ma voi supune, dar nu voi mai merge pe aceasta functie de antrenor principal decat o etapa, maxim doua, adica si pentru meciul cu Steaua.

Tehnicianul a incheiat spunand ca la meciul cu Politehnica Iasi a ramas dezamagit atat de atitudinea jucatorilor sai, dar si a suporterilor constanteni: "Sunt mahnit atat de atitudinea jucatorilor, cat si de cea a suporterilor. Pe suporteri, pe de o parte, ii inteleg ca sunt suparati, iar lucrul cel mai la indemana intotdeauna este sa fie schimbat antrenorul".

Antrenorul Farului, Ion Marin, a declarat, vineri seara, dupa infrangerea de pe teren propriu in fata lui Poli Iasi, scor 0-3, ca este dispus sa isi dea demisia de pe banca echipei constantene.

NewsIn


Ion Marin spune ca nu va mai sta decat maxim doua etape pe banca tehnica