Farul Constanta

Hagi sacrifică începutul de campionat pentru returul cu Sheriff

Sursă foto: https://www.farulconstanta.com/

Victoria de miercuri seară cu 1-0 din meciul cu Sheriff Tiraspol l-a determinat pe Gheorghe Hagi să ia o decizie importantă în vederea debutului în noul sezon de Liga 1.

Gheorghe Hagi a spus după succesul cu echipa transnistreană că pentru prima etapă de campionat va folosi jucători care n-au evoluat miercuri seara.

”Pentru meciul următor, din campionat, cei care au jucat azi rămân la Constanţa, mergem cu ceilalţi la Hermannstadt.

”Încercăm să câştigăm, avem un lot cu mulţi jucători, peste 30. Facem o echipă care să se poată bate de la egal la egal cu o echipă bună a campionatului nostru”, a declarat Hagi.

Acesta a vorbit și despre meciul câștigat în fața celor de la Sheriff prin golul marcat de Kiki în debutul părții secunde.

”Ei au avut noroc, nu noi! Trebuia să fie 2-0 în minutul 10. Ei au avut o singură ocazie clară, atunci când a şi căzut un jucător în careu, lovit undeva unde nu pot să spun, în rest trebuia să fie 3-0 pentru noi.

”Am mizat pe omogenitatea echipei şi uşor prindem ritmul, intensitatea jocului şi începem să arătăm mai bine. Meci de meci încercăm să punem mecanismul în mişcare”, a spus Gheorghe Hagi.

Returul cu Sheriff va avea loc la mijlocul săptămânii viitoare, însă până atunci Farul începe cursa de apărare a titlului în deplasare cu Hermannstadt pe un teren unde a pierdut 0-4 sezonul precedent.



Hagi sacrifică începutul de campionat pentru returul cu Sheriff