Farul Constanta

Hagi anticipează o dublă dificilă cu Urartu din Armenia

Sursă foto: https://www.farulconstanta.com/

Eliminată din preliminariile Ligii Campionilor încă din primul tur preliminar, Farul Constanța nu mai are decât varianta Conference League, iar drumul spre grupe începe contra armenilor de la Urartu Erevan.

Manșa tur va avea loc joi seara la Ovidiu, de la ora 20:30, un meci despre care a vorbit și Gheorghe Hagi într-o conferință de presă.

”După un tur preliminar în Liga Campionilor unde cred că am făcut greșeli și nu am fost la nivelul care trebuia şi nu am trecut, dezamăgirea a fost destul de mare.

”Vine o nouă provocare. Este tot o calificare în Europa, un meci european, unde trebuie să ridicăm totul, concentrarea, atitudinea, determinarea. Trebuie să jucăm versiunea noastră cea mai bună ca să putem să trecem turul.

”Vor fi două meciuri foarte grele. Jucăm la fel, cu o echipă campioană. E clar că nivelul e mult mai mare, mult mai exigent, mai greu.

”Totul devine mult mai greu, dar nimic nu e imposibil. Şi noi trebuie să ne ridicăm şi noi să încercăm să fim noi şi să încercăm să trecem turul.

”Adversarul l-am analizat, am încercat să îl cunoaştem în cele două meciuri în care a jucat. Sperăm ca tot ce plănuim să o facem foarte bine, să fim inspiraţi”, a declarat antrenorul și patronul celor de la Farul.

De la Farul va lipsi argentinianul Borgnino, accidentat în returul cu Sheriff Tiraspol.

Meciul Farul – Urartu va fi live text pe onlinesport.ro, joi, de la 20:30.



Hagi anticipează o dublă dificilă cu Urartu din Armenia