Farul Constanta

Hagi a prefațat restanța cu UTA: ”Să fim mai inspirați în ultimii 30 de metri”

Sursă foto: https://www.farulconstanta.com/

Echipele Farul Constanța și UTA Arad se înfruntă, joi seara, de la ora 20:00, într-un meci restanță din etapa a 5-a.

Farul vine după un 1-1 pe teren propriu cu Universitatea Cluj, iar antrenorul Gheorghe Hagi vrea să vadă mai multă inspirație din partea jucătorilor săi în apropierea porții adverse.

”Este un meci restant în care jucăm acasă, iar contra unui bun prieten şi un coleg cu care am jucat împreună, am crescut împreună. Este un meci important, aşa cum a fost cel cu Cluj de acasă, unde cred că am încercat şi am reuşit să ne impunem ritmul şi intensitatea jocului, dar în ultimii 30 de metri am fost mai puţin inspiraţi. Sperăm ca de data aceasta să fim mai inspiraţi în ultimii 30 de metri, pentru că ne-am creat foarte multe ocazii”, a declarat Gheorghe Hagi.

”UTA a crescut de la meci la meci, creşte de la meci la meci. Sunt convins că Mircea ştie ce face. Practic, a demonstrat de fapt că ştie ce face când meci de meci a fost o echipă mai bună, mai omogenă, mai puternică. O echipă destul de puternică, diferită puţin faţă de ce era U Cluj, mult mai puternică, mult mai verticală. Cu siguranţă ne aşteaptă un meci de luptă, un meci greu”, a mai spus Hagi.

Meciul Farul - UTA va avea loc, joi seara, de la ora 20:00.

 



Hagi a prefațat restanța cu UTA: ”Să fim mai inspirați în ultimii 30 de metri”