Farul Constanta

Hagi a prefațat duelul cu Flora Tallinn: ”Trebuie să ne autodepășim”

Sursă foto: https://www.facebook.com/farulconstanta/

Campioana Farul Constanța dă piept în turul 3 preliminar din Conference League cu Flora Tallinn din Estonia, teoretic cel mai accesibil adversar din actuala campanie europeană.

“Este încă o provocare, o experienţă în Europa. Un meci în două manşe, unde trebuie însă să fim noi, să încercăm să ne depăşim, să dăm tot ce avem mai bun, să fie versiunea noastră în care fiecare să exceleze, să dea ce are mai bun, pentru a avea şanse să trecem turul.

”Întâlnim o echipă puternică din toate punctele de vedere, în sensul de jucători care sunt puternici, înalţi, cu o disciplină tactică foarte bună, atât ofensiv, cât şi defensiv. E o campioană şi trebuie să ai un respect total în privinţa aceasta.

”Trebuie să jucăm foarte bine ca să putem să trecem. Nimic nu e uşor. Cel mai greu lucru e să demonstrezi că eşti încă o dată foarte bun sau să demonstrezi că eşti mai bun ca adversarul. Fiecare meci e o provocare. Totdeauna trebuie să fim motivaţi pentru a câştiga, pentru a încerca să câştigăm, pentru că victoriile aduc bucurie”, a declarat Gheorghe Hagi într-o conferință de presă.

Meciul Farul – Flora Tallinn va fi live text pe onlinesport.ro, joi seara, de la ora 20:30.

Alibec este incert pentru meciul cu Flora Tallinn, în timp ce Hagi nu poate conta pe Gustavo, Benchaid, Borgnino.



Hagi a prefațat duelul cu Flora Tallinn: ”Trebuie să ne autodepășim”