Farul Constanta

Gheorghe Popescu, presedinte la Farul: "Nu ne-am gandit la titlu"

Fostul mare international Gheorghe Popescu, in prezent presedinte al clubului Farul Constanta, spune ca echipa de la malul marii nu are ca obiectiv castigarea campionatului. Farul ocupa primul loc in Liga 1 dupa disputarea unei treimi din sezonul regular.

"Nu ne-am gandit niciun moment la castigarea campionatului. Obiectivul nostru este intrarea in playoff. Ar fi important sa acumulam cat mai multe puncte in turul campionatului pentru a avea un retur cat mai linistit, cu ghilimelele de rigoare.

"Craiova, FCSB vor fi pe loc de playoff la finalul campionatului regular. Este greu sa ramana afara", a declarat Gheorghe Popescu.

Prezent la sediul COSR din Bucuresti cu ocazia unui eveniment dedicat lui David Popovici, sportiv care isi aniverseaza joi majoratul, Popescu a comentat si despre sansele echipelor romanesti implicate in grupele UEFA Conference League.

"Este greu sa dam pronosticuri. Mi-as dori ca ambele echipe sa castige. E important pentru fotbalul romanesc, pentru coeficient. Le doresc succes si imi doresc sa castige", a spus fostul mare international.

Revenirea echipelor de traditie in prima liga a dus la cresterea numarului de spectatori in tribune la meciurile primului esalon, mai crede oficialul de la Farul.

"Afluenta de public din acest sezon in Liga 1 n-a mai fost din 2008. Este extraordinar si un factor important care a dus la acest lucru este reintoarcerea in Liga 1 a echipelor de traditie. Se vede in numarul de spectatori din tribune", crede Popescu.

Acesta a vorbit si despre echipa nationala a Romaniei, selectionata care se pregateste de ultimele doua meciuri din Liga Natiunilor.

"Deocamdata nu avem lider la echipa nationala, nu avem de o bucata buna de timp", este opinia unuia dintre stalpii primei reprezentative in perioada Generatiei de Aur.



Gheorghe Popescu, presedinte la Farul: "Nu ne-am gandit la titlu"