Farul Constanta

Gheorghe Hagi nu și-a recunoscut echipa la meciul cu FCSB

Sursă foto: https://www.farulconstanta.com/

Farul a pierdut primul meci în playoff, 1-2 în deplasare cu FCSB, și mai păstrează doar un avantaj fragil în fruntea clasamentului.

”Nu am fost noi! Nu am ştiut să ne facem contraatacul cum îl făceam noi, am avut foarte puţină calitate în jumătatea adversă ca să poţi să dai goluri. Trebuie să ai atacanţi care să ştie să facă lucruri, să facă diferenţa.

”Nu sunt mulţumit cum a arătat echipa. Poate defensiv a fost bine, dar ofensiv nu am fost noi şi atunci nu poţi să ai pretenţii la nivelul ăsta de meciuri. Am făcut schimbări pentru că trebuia să aducem ceva, fiindcă ofensiv nu a mers cum trebuia.

”Cu toate că în prima repriză am avut nişte situaţii! Dar atacanţii au pierdut mingiile. Echipa cât să mai facă? Nu o dau pe atacanţi, dar ei nu au făcut totul în  seara asta. Nu s-au făcut combinaţii, s-a jucat foarte mult individual”, a declarat Gheorghe Hagi după meciul disputat pe Arena Națională.

Un meci în care FCSB a condus cu 2-0 imediat după pauză. Cei de la Farul au redus din diferență, dar n-au avut puterea unei noi răsturnări ca la precedenta vizită în București.

Etapa următoare Farul va primi vizita echipei CFR Cluj. Cele două formații sunt despărțite de un singur punct.



Gheorghe Hagi nu și-a recunoscut echipa la meciul cu FCSB