Farul Constanta

Cum prefațează Gheorghe Hagi duelul cu Sheriff Tiraspol: ”Nu văd nicio favorită”

Sursă foto: https://www.facebook.com/farulconstanta/

Campioana Farul Constanța debutează, miercuri, în noul sezon al cupelor europene și ”marinarii” nu vor avea deloc o misiune ușoară.

Chiar dacă niciodată în șase meciuri oficiale echipele din România n-au pierdut contra celor din Moldova în cupele europene, Sheriff Tiraspol este o echipă multinațională cu experiență superioară în astfel de dueluri cu miză.

În urmă cu doar doi ani echipa din Tiraspol învingea Real Madrid chiar pe Santiago Bernabeu, în grupele Ligii Campionilor.

Din echipa Farului vor lipsi mai mulți jucători din cauza accidentărilor, cum s-a întâmplat și la Supercupa României cu Sepsi.

Este vorba de Larie, Grameni, Carnat și Benchaib, ultimii doi transferați de Farul chiar în pauza competițională din această vară.

“Este un sentiment de fericire, de bucurie, pentru că anul trecut am făcut o muncă extraordinară şi să joci calificări de Champions League e o mare, mare provocare pentru noi.

”Cu gândul ăsta am muncit după Supercupă, să vedem jucătorii care sînt apţi şi sînt în formă pentru acest meci. Încercăm să creăm o echipă foarte bună, care anul trecut a făcut rezultate extraordinare, am devenit campioni.

”Întâlnim o echipă care are o experienţă mult mai mare decât noi în Europa, o echipă care a făcut anumite schimbări, o echipă care are un antrenor care e italian. 

”În Italia se pune baza pe disciplină şi pe tactică. E o echipă disciplinată, care stă foarte bine în teren, care joacă mai multe sisteme, deci trebuie să fim atenţi la toate detaliile.

”Nu văd nicio favorită, meciul e echilibrat. Sunt două meciuri, deci practic trebuie să facem atât ofensiv, defensiv, tranziţie, cu mult mai bine decât ei”, a declarat Hagi într-o conferință de presă.

Meciul Farul – Sheriff Tiraspol va fi live text pe onlinesport.ro, miercuri seara, de la ora 20:30.

Returul va avea loc peste o săptămână.



Cum prefațează Gheorghe Hagi duelul cu Sheriff Tiraspol: ”Nu văd nicio favorită”